Opskrifter

Vaniljeboller

Fredag, 3. januar 2014af Redaktionen
Søde boller, der bages i muffinsforme

Ingredienser til vaniljeboller

(16-18 boller)

350 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
85 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 nip salt
100 g smør
1 æg
2 dl mælk

Fyld
75 g smør
50 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
½-1 spsk. mælk

Drys
2 spsk. perlesukker

Fremgangsmåde til vaniljeboller

Bland de tørre ingredienser. Smelt smørret og rør det i de tørre ingredienser sammen med æg og mælk. Pisk hurtigt med en elpisker. Fordel dejen i 16-18 muffinsforme. Rør alle ingredienseren til fyldet sammen, kom en klat fyld midt i hver bolle og drys med perlesukker. Bag dem midt i ovnen ved 225º i 20 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Find flere opskrifter her...
Chokolademuffins
Mandelkage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop